31 Οκτ 2011

Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ..


ΖΩΔΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Κριός (21/3-20/4) Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, καθώς έρχονται στη ζωή σας πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα εμπόδια που κλείνουν το δρόμο σας το τελευταίο διάστημα। Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα προσφέρεται για να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας ζητήματα και να βρείτε λύσεις।


Στα ερωτικά, θα έχετε την τάση να αντιμετωπίζετε με εγωισμό και κτητική διάθεση το σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να ξυπνάτε τις αντιστάσεις του. Στο τέλος του μήνα χαλαρώνετε και αποφασίζετε να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο! Θετικές μέρες του μήνα 6, 8, 21, 27.

Ταύρος (21/4-20/5)
Ο Νοέμβριος είναι ευνοϊκός μήνας για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Η τύχη σάς χαμογελά και βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή για να συναντήσετε το άτομο που θα σας βοηθήσει στην εξέλιξή σας. Η 18η Νοεμβρίου είναι σημαντική μέρα για εσάς, καθώς οι θέσεις του Άρη και της Αφροδίτης σάς ευνοούν τόσο για να κάνετε το επόμενο βήμα στα προσωπικά σας όσο και για να συνάψετε νέες συνεργασίες και να διαφημιστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Αξιοποιήστε κατάλληλα το διάστημα από τις 18/11-9/12, καθώς είναι το πιο ευνοϊκό του 2010 για το ζώδιό σας. Θετικές μέρες του μήνα 1, 22, 23, 24.

Δίδυμοι (21/5-21/6)
Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη δημιουργεί αντιφατικές καταστάσεις μέσα στο Νοέμβριο. Από τη μια, σας ωθεί ώστε να κάνετε επιτυχημένες δημόσιες σχέσεις, να διευρύνετε τις γνωριμίες σας και να συνάψετε καινούριες συνεργασίες, από την άλλη όμως έρχεστε σε αντιπαραθέσεις είτε με συναδέλφους είτε με το ταίρι σας, όχι μεγάλης σημασίας, αλλά ικανές να σας αποδυναμώσουν ψυχολογικά. Ωστόσο, ο τελικός απολογισμός του μήνα θα είναι θετικός, αρκεί να μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να κυριαρχήσει, χάνοντας έτσι όλα τα καλά που έχει να σας δώσει ο Άρης. Καλύτερες μέρες του μήνα 4, 12, 17, 25.

Καρκίνος (22/6-22/7)
Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα σας ωθήσουν σε ένα ταξίδι ψυχής, όπου θα ψάξετε να δώσετε απαντήσεις στον εαυτό σας για τις επιλογές που έχετε κάνει και τις ανασφάλειες που σας ταλαιπωρούν αυτό τον καιρό. Μπορεί αυτή η διαδικασία να είναι επίπονη, ωστόσο είναι απαραίτητη, καθώς θα σας βοηθήσει να κάνετε επιλογές που θα σας γεμίσουν ηθική ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί, καθώς η αμφιθυμία σας αυτό το διάστημα θα έχει αντικείμενο το ταίρι σας και είναι πιθανό να του προκαλέσετε ανασφάλειες. Θετικές μέρες του μήνα 2, 13, 15, 28.

Λέων (23/7-23/8)
Ο Νοέμβριος σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς θα αναγνωριστούν τα ταλέντα σας, θα αυξηθεί η δημοτικότητά σας, θα δεχτείτε αξιόλογες προτάσεις και αρκετοί θα απαλλαγείτε οριστικά από τα οικονομικά σας άγχη. Η περίοδος 18-30/11 θα είναι πολύ καλή για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Και στα αισθηματικά σας τα δρώμενα θα είναι ευχάριστα, ιδιαίτερα αν θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε παιδί. Οι αδέσμευτοι θα βρείτε το φάσμα των επιλογών σας να αυξάνει, καθώς θα είστε πιο δημοφιλείς στις παρέες, ενώ οι δεσμευμένοι στο τέλος του μήνα ανανεώστε τις σχέσεις σας. Θετικές μέρες 4, 8, 17, 30.

Παρθένος (24/8-22/9)
Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που υπόσχεται θετικότερες εξελίξεις, υπό την προϋπόθεση ότι θα είστε διατεθειμένοι να αφοσιωθείτε στους στόχους σας και δε θα πτοείστε από τις συνηθισμένες αντιξοότητες. Οι επαγγελματικές προτάσεις που θα προκύψουν θα είναι αξιόλογες, γεγονός που θα σας ωθήσει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στη δουλειά, προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες σας και να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Τα οικονομικά βελτιώνονται, ενώ στον ερωτικό τομέα δε θα λείψουν τα μοιραία πάθη και οι κεραυνοβόλοι έρωτες. Ωστόσο, οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν μέσα στο Νοέμβριο δύσκολα θα έχουν διάρκεια. Θετικές μέρες 10, 19, 20, 28.

Ζυγός (23/9-22/10)
Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που υπόσχεται έντονες συγκινήσεις, καθώς οι πλανητικοί συνδυασμοί θα σας προκαλούν να δείξετε το μέγεθος της αντοχής σας! Θα υπάρξει το πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται. Θα υποχρεωθείτε, όμως, να πάρετε καίριες αποφάσεις ή να κάνετε κάποιες νευραλγικές κινήσεις, καθώς θα πρέπει να αρχίσετε να την προετοιμάζετε σιγά σιγά μόνοι σας. Προς το τέλος του μήνα μια συζήτηση με το ταίρι σας θα σας αναγκάσει να πάρετε οριστικές αποφάσεις για τα αισθηματικά σας! Θετικές μέρες του μήνα 9, 13, 20, 22.

Σκορπιός (23/10-22/11)
Μέσα στο Νοέμβριο θα υπάρχει ένα κλίμα κακής συνεννόησης, παρεξηγήσεων και έντασης με τους γύρω σας, είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική σας ζωή. Παρά τα σπασμένα νεύρα σας, στην ουσία δε θα υπάρξει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αρκεί να δείξετε αυτοσυγκράτηση και να μην ξεσπάτε δεξιά-αριστερά, με κίνδυνο να απομονωθείτε από το περιβάλλον σας. Να θυμάστε ότι με περισσότερη αισιοδοξία, υπομονή, επιμονή, αλλά και αντοχή στα ελαττώματα των άλλων, όχι μόνο θα κρατήσετε τις ισορροπίες στη ζωή σας, αλλά και θα καταφέρετε να λάμψετε στα προσωπικά σας. Καλύτερες μέρες του μήνα 14, 16, 23, 24.

Τοξότης (23/11-21/12)
Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας θα είναι καταλυτική για τις ισορροπίες σας. Ο Νοέμβριος χαρακτηρίζεται από έντονες αντιφάσεις σε όλους τους τομείς. Συνέπεια όλων αυτών θα είναι οι απότομες συναισθηματικές εναλλαγές, οι οποίες μπορεί να διαταράξουν το νευρικό σας σύστημα. Γιʼ αυτό προφυλάξτε την υγεία σας, αλλά και τον εαυτό σας, προσέχοντας πολύ τα όσα ξεστομίζετε προς τους άλλους. Αποφύγετε τα ξεσπάσματα στους αγαπημένους σας και ειδικότερα στο ταίρι σας, γιατί οι κίνδυνοι παρεξηγήσεων είναι πολλοί και ο κίνδυνος να διαλυθούν κάποιες σχέσεις αυξημένος. Θετικές μέρες του μήνα 2, 7, 28, 26.

Αιγόκερως (22/12-19/1)
Το Νοέμβριο θα έχετε την τάση να δυσανασχετείτε απέναντι σε κάθε είδους περιορισμούς που σας εγκλωβίζουν. Θα είστε έτοιμοι να κάνετε την έκρηξή σας και να διεκδικήσετε πιο δυναμικά τα δικαιώματά σας. Βέβαια, η επανάσταση αυτή είναι πιθανό να σας φέρει σε σύγκρουση με πρόσωπα ή ομάδες που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Φροντίστε, λοιπόν, να μεθοδεύσετε κατάλληλα, ώστε να μην γκρεμίσετε όλες τις γέφυρες γύρω σας. Υποστήριξη, πάντως, θα βρείτε από φίλους. Στα ερωτικά, κάποιες παρεξηγήσεις πιθανόν να δημιουργήσουν ένταση και απόσταση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θετικές μέρες του μήνα 1, 16, 19, 28.

Υδροχόος (20/1-19/2)
Το Νοέμβριο οι πλανήτες συγκεντρώνονται στο Σκορπιό, στον τομέα δηλαδή που σχετίζεται με την καριέρα σας και με τη δημόσια εικόνα σας γενικότερα. Έτσι, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά ή να υπάρξουν ζητήματα στην επαφή σας με συναδέλφους, τα οποία χρήζουν άμεσης λύσης. Αν είστε συνεπείς στις διάφορες υποχρεώσεις σας, ευέλικτοι και εργαστείτε σκληρά, το πιθανότερο είναι ότι θα πάρετε κάποια προαγωγή ή θα δεχτείτε μια σημαντική επαγγελματική πρόταση ή κοινωνική αναγνώριση. Τα οικογενειακά βάρη που θα προκύψουν θα σας οδηγήσουν σε μια γενικότερη δυσθυμία, γιʼ αυτό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Θετικές μέρες του μήνα 3, 4, 12, 26.

Ιχθύες (20/2-20/3)
Ο Νοέμβριος, με τον Ήλιο στο Σκορπιό, είναι η κατάλληλη περίοδος για να προγραμματίσετε και να υλοποιήσετε τις δραστηριότητές σας। Οι ιδέες και τα σχέδιά σας θα βρουν το κατάλληλο έδαφος να αναπτυχθούν, ενώ η παρουσία σας θα γίνεται περισσότερο αποδεκτή σε επαγγελματικούς ή κοινωνικούς χώρους. Από την άλλη, όμως, ο πλανήτης Άρης θα βρίσκεται σε δυσαρμονική απέναντι σας θέση γιʼ αυτό προσέχετε. Φροντίστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα αποβούν εις βάρος σας. Θετικές μέρες του μήνα 6, 11, 20, 30.

Φιλάνθη Δημητρούλια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου