24 Νοε 2011

5 αντισυμβατικά τρικ μακιγιάζ που θα υιοθετήσεις


Πολλά μπορεί να ξέρεις και να εφαρμόζεις καθημερινά στη ρουτίνα του μακιγιάζ σου, όμως υπάρχουν και πολλά τρικ που είναι τελείως αντισυμβατικά! Βάλε στο ψυγείο το άι-λάινερ σου ή πάρε ένα μαγειρικό σπρέι για να ψεκάσεις τα νυχάκια σου για αν στεγνώσουν σε χρόνο dt! Παρακάτω θα βρεις τα πιο ακραία και αντισυμβατικά τρικ που όμως θα μπεις στον πειρασμό να υιοθετήσεις!

Θα το κάψω το ρημάδι το άι-λάινερ: έχεις ένα μολύβι ματιών που ναι μεν είναι το αγαπημένο σου αλλά σπάει διαρκώς και σου σπάει τα νεύρα; Δεν υπάρχει λόγος! Βάλτο για μισή περίπου ωρίτσα στο ψυγείο έτσι ώστε να σκληρύνει και να μην έχεις πρόβλημα ή τον φόβο ότι θα σπάσει όταν το απλώνεις.

Αν πάλι το μολύβι των ματιών σου είναι πολύ σκληρό, δεν έχεις παρά να το μαλακώσεις λιγάκι και να ανάψεις τον αναπτήρα σου για λίγο και να το κρατήσεις από πάνω. Έτσι θα μαλακώσει το μολύβι και θα μπορέσεις να φτιάξεις την πιο hot γραμμή αι-λάινερ!

Φώτισε με: κάθε φορά που αγοράζεις ένα καινούργιο κραγιόν ειδικά αν πρόκειται για μια απόχρωση που φοράς πρώτη φορά είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ακριβώς πόσο θα σου ταιριάζει όταν αποφασίσεις να την φορέσεις και να κυκλοφορήσεις έξω. Το καλύτερο τρικ είναι αφού το φορέσεις να κοιταχθείς όχι σε ένα αλλά σε τρεις διαφορετικούς καθρέφτες για να ξέρεις ακριβώς πώς θα δείχνει σε διαφορετικούς φωτισμούς!

Ρουζ φωτοσκίαση σε στικ: θέλεις να απλώσεις το ρουζ όσο πιο τέλεια γίνεται αλλά πάντα κάτι σου ξεφεύγει και δεν το κάνεις καλά; Τότε πάρε ένα ρουζάκι σε στικ που είναι πιο σταθερό από το ρουζ σε πούδρα και φτιάξε όλες τις φωτοσκιάσεις έτσι ώστε να δημιουργήσεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Στη συνέχεια άπλωσε το ρουζ σε σκόνη και τελειοποίησε το αποτέλεσμα.

Η λακ σταθεροποιεί το μακιγιάζ σου: οκ μόλις έφτιαξες το τέλειο μακιγιάζ και θαυμάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη! Τα χείλη είναι τέλια βαμμένα, το σμόκι-άι σου πιο καθηλωτικό από ποτέ και το μέικ-απ σου έχει καλύψει όλες τις ατέλειες και η επιδερμίδα σου είναι αψεγάδιαστη. Τι θα κάνεις όμως για να κρατήσει το μέικ-απ σου και να μην χαθεί μετά πό ένα κουραστικό 8ωρο δουλειάς; Μόλις βάλεις και την τελευταία σου πινελιά και ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου, ψέκασε με την λακ των μαλλιών σου ελαφρά το πρόσωπο σου για να διαρκέσεις το αποτέλεσμα πολύ περισσότερο. Πρόσεξε όμως να έχεις πρώτα κλείσει τα μάτια και να είναι πολύ ελαφρύς ο ψεκασμός για να μην έχεις κανένα πρόβλημα.

Θα κάψω το ψαλίδι μου: θέλεις τέλειες γυριστές βλεφαρίδες αλλά δυστυχώς το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες σου δεν τις γυρίζει όσο θα ήθελες; Τότε πάρε το πιστολάκι των μαλλιών σου ανά χείρας και με τον αέρα στο ζεστό ζέστανε λίγο το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες (για λίγα μόνο δευτερόλεπτο) και γύρισε τες. Στη συνέχεια άπλωσε αδιάβροχη μάσκαρα που στεγνώνει πιο γρήγορα και "κάθεται" πιο καλά στις βλεφαρίδες σου και θα αποκτήσεις σαγηνευτικό βλέμμα!

Από την Ελένη Αναστασάκη
www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου